Carolien Broersen

Soft Parade

Aan het begin van dit jaar ontstond bij mij de behoefte om met zachtere vormen en materialen te werken. In voorgaande jaren had ik veel met hout gewerkt, maar het bewerken ervan vereist kracht, en op dat moment ontbrak het me aan energie. Daarom besloot ik me te richten op het maken van bollen van zeemleer en vilt. Tijdens mijn vakanties en wandelingen verzamel ik materialen die op mijn pad komen. Dit jaar waren dat onder andere bossen zeewier, waarvan vooral de vertakkingen en ronde vormen mij aanspraken.

Na de zomer is ‘Soft Parade’ ontstaan uit dit verzamelde materiaal. Dit kunstwerk weerspiegelt mijn innerlijke zoektocht, die de drijvende kracht is achter al mijn creaties. Het kunstwerk tracht de essentie van liefde te benaderen en uit te drukken.

Carolien Broersen
Carolien Broersen